شما اینجا هستید: صفحه اصلی تبلیغاتايجاد «ديالوگ موفق» براي بازارياب هاي B2B

ايجاد «ديالوگ موفق» براي بازارياب هاي B2B

ايجاد «ديالوگ موفق» براي بازارياب هاي B2B

تابان خواجه نصيري

شيوه هاي مختلف تبليغاتي را بايد شناسايي كرد و موفق ترين و خلاقانه ترين آنها را انتخاب كرد و بكار برد تا شايد بتوان با استفاده از آن شيوه ها توجه مخاطبين را به محصول يا خدماتي كه ارائه مي دهيم جلب كنيم. در حال حاضر بايد از ابزارهايي كه در اختيار داريم به طور كامل و جامع استفاده كنيم...

ما بايستي به دنبال طرح و ارائه يك تركيب مناسب و منحصربفرد باشيم. شيوه هاي قديمي در بازاريابي (B2Bيا B2C) ديگر شايد نتوانند توقعات ما را پاسخگو باشند. ما بايد از ابزار هاي نوين ارتباطي و اطلاعاتي امروزه، بخوبي و تمام و كمال استفاده كنيم و هر روز «طرحي نو دراندازيم» شايد آن وقت بتوانيم جلب توجه كنيم. براي جلب توجه مخاطبين راه هاي و كليشه هاي قديمي ديگر كار نميكنند و عجيب است كه هنوز در همين مملكت خودمان مي بينيم، كسي گوشش به اين حرف ها بدهكار نيست. آنها كه سوابقي درخشان در طراحي آگهي و دستي به نوشتن نامه هاي فروش (Sales Letters) دارند چندين صفحه از بروشورها را سياه مي كنند كه : «قابل توجه اهالي محترم شرق يا غرب تهران ... بدينوسيله به اطلاع و استحضار مي رساند كه ...» شركت ما فلان و بهمان كرده است و از ما بهتر نمي توانيد پيدا كنيد و غيره و غيره ...

 

گاهي اوقات يادمان مي رود كه در عصر فن آوري هاي نوين، عصر «حرفه اي و سريع بودن» - نامي است كه شخصاً به اين عصر كنوني داده ام و در مقاله اي به همين نام در سايت WEBFAQT.COMبراي مطالعه در دسترس است. - زندگي مي كنيم. در سرتاسر جهان، هر روز دارند شيوه هاي جديد و جديدتري براي جلب مخاطبين جديد و حفظ مشتريان قديم ارائه مي دهند و ما هنوز كه هنوزه در راديو و تلويزيون خودمان مي شنويم كه آگهي دهندگان رفته اند استراتژيست هاي تبليغاتي ششصد سال پيش از ميلاد مسيح را آورده اند كه برايشان متن تبليغاتي بنويسد كه : «فلان نام تجارتي» هميشه با شما ... يا «بهمان نام تجارتي» هميشه ... همه جا ... - اين عادت را سالهاست كه داريم مكرر مي كنيم و تازه فكر مي كنيم كه چرا اقتصاد اين مملكتمان تا اين حد ضعيف و فقير است، چرا بيكاري تا اين حد گسترده ؟!

 

براي جلب توجه مخاطبين بالقوه و بالفعل و حفظ آنها راههاي مختلفي پيشنهاد مي شود. آگهي هاي تبليغاتي روي اتوبوس ها، تابلوهاي بزرگ تبليغاتي در بزرگراه ها، آگهي هاي راديو - تلويزيوني، آگهي هاي مطبوعاتي و نيازمنديها، بروشورها و اين اخيراً سايت هاي اينترنتي و نامه هاي الكترونيكي. بگذريم از اين كه هنوز آدرس سايت هاي وب و آدرس هاي پست الكترونيكي زير «سربرگ ها» و «بروشورها» و «كارت هاي ويزيت» جماعتي غلط و پر اشتباه چاپ مي شود و در واقع نمي تواند آگهي دهنده را بدرستي معرفي كند و اطلاعات بيشتري در اختيار وي قرار دهد.

 

بازارياب هاي ايراني B2Bو B2Cبر روي اينترنت مي توانند درس هاي بسياري از دنياي واقعي ما، دنياي كه نه در فضاي مجازي بلكه در فضاي واقعي پيرامون ما در جريان است بگيرند. در عصر كنوني، وقتي براي دوباره كاري و اشتباه نداريم. براي جلب توجه مخاطبين بايستي به دنبال يك گفتگوي موفق و مستمر باشيم به دنبال يك يا چند تركيب مناسب و منحصر بفرد كه بتوانند در كنار هم ما را به هدفي كه در سر داريم حرفه اي تر و سريعتر برسانند. شخصاً در هيچيك از سايت هاي ايراني / هيچيك از تبليغات تلويزيوني / تبليغات گذري و نظري Transit Adsمثل تبليغاتي كه بر روي اتوبوس ها و حتي در ايستگاه هاي مترو ديده مي شود فكر بكر نابي كه خلاقانه و نو باشد نديده ام. بازارياب هاي ما بايد از اين موضوعات درس بگيرند، دوره، دوره گفتگوست، زمان، زمان حرفه اي بودن و سرعت. يك «ديالوگ موفق» نيازمند «شيوه ها و استراتژي هاي موفق براي دستيابي به موفقيت است. آنها كه فكرشان در همان حد «هميشه ... همه جا ... در كنار شماست ... «فلان نام تجاري» است، بگذاريد در همان حد باقي بمانند. بازارياب هاي امروز گوي سبقت را روي از آنها خواهند ربود.

http://www.webfaqt.com