شما اینجا هستید: صفحه اصلی طبقه بندی نشده6 راه برای امنیت کسب‌وکار

6 راه برای امنیت کسب‌وکار

6 راه برای امنیت کسب‌وکار

مترجم: سیمین راد

نویسنده: نینا کافمن

منبع: سایت اقتصادی کارآفرینان

هر مدیر کارآمدی می‌داند که موفقیت صد درصدی یا امنیت صد درصدی ممکن نیست. همواره این امکان وجود دارد که نسبت به شما در دادگاه دادخواهی شود.

افرادی در بازار هستند که همواره در حال پیگرد قانونی بقیه هستند. شاید شما هیچ اشتباه قانونی یا تخلفی نکرده باشید، اما این افراد نسبت به موفقیت شما سوءنیت دارند. هر مدیر موفقی به خوبی می‌داند که سوءنیت و حسادت در بازار کسب‌وکار نیز وجود دارد. یکی از بهترین کارها برای ممانعت از این پیگردهای بی‌مورد این است که وجوه در گردش شرکت‌تان را پنهان نگاه دارید. می‌توانید این کار را از طریق «بیمه» انجام دهید. کار بیمه در واقع «حمایت و حفاظت شغلی» است. با این کار می‌توانید در دستان حسود و ناتوان عده‌ای شکست‌خورده گیر نیفتید. اما یادتان باشد که بیمه نیز مالیات‌پذیر است؛ چراکه بیمه نیز یک کسب‌وکار مشروع و پرخرج محسوب می‌شود. پس ابتدا باید نسبت به مسائل مالی و حقوقی بیمه و وجوه در گردش شرکت‌تان به خوبی تحقیق به عمل آورید. اما خود بیمه چگونه عمل می‌کند؟ پاسخ ساده است: یک سازمان بیمه از شما در مقابل خطرات، پیشامدها، و حوادث ناگوار اقتصادی حمایت و حفاظت می‌کند. در اینجا سعی می‌کنم چند راه برای ایمن‌کردن شرکت شما معرفی کنیم.

(1) دیون پرداختي شرکت‌تان را محدود کنید: این کار سبب می‌شود که دارایی‌هایتان از چشم طلبکاران پنهان بماند. شاید بعدا شرکت‌تان از اتفاقی ناگوار به مخاطره بیفتد. اما شما نباید حساب مالی و شخصی‌تان در بانک را به خاطر مسائل کسب‌وکار به خطر بیندازید. به یاد داشته باشید که مرز بین کسب‌وکار با زندگی نباید پاک شود. این کار یکی از راه‌های بیمه‌کردن آینده کاری شما محسوب می‌شود.

(2) گستره تحت پوشش کسب‌وکارتان را مشخص کنید: این بیمه می‌تواند شما را در مقابل مخاطرات اقتصادی حفظ كند. شاید روزی فرا برسد که شکست تجاری عظیمی بخورید. اما یادتان باشد که در زمان شکست نیز باید راهی برای ادامه کسب‌وکار موجود باشد. بیمه دارایی می‌تواند خسارت‌های مالی را جبران كند و جان تازه‌ای به فعالیت‌های شرکت‌تان ببخشد. همچنین، بیمه دارایی می‌تواند بهره‌ها، سودها، مالیات‌ها، و درآمدهای از دست رفته را تا حد مطلوبی جبران نماید. به این ترتیب شما قادر خواهید شد روی پای خودتان بایستید. بیمه دارایی گستره تحت پوشش کسب‌وکار وظرفیت‌های شرکت‌تان را به شما نشان می‌دهد. پس در واقع می‌توان گفت که بیمه دارایی ادامه حیات کسب‌وکارتان را تضمین می‌کند.

(3) گستره اشتباهات و رفتارهای کاذب کاری را مد نظر قرار دهید: اشخاص حرفه‌ای در هر حوزه‌ای وارد نمی‌شوند. آنها حوزه‌های بسیار حساس و دقیقی را مدنظر قرار می‌دهند. به باور آنها این حوزه‌ها با مشتریان به خصوصی گره می‌خورد. این حوزه‌ها نیز مخاطرات خاص خودشان را دارند. از قضا خسران‌ها و تلفات مالی در این حوزه‌ها بسیار بیشتر است. رفتارهای کاذب کاری خطر بسیار زیادی دارد. فرض کنید یکی از کارمندان شما یک اشتباه ساده می‌کند: او هنگام کار با کامپیوترش مسبب از بین رفتن کل شبکه شرکت می‌شود. شما می‌توانید از بیمه اشتباهات استفاده کنید. این بیمه شما را در مقابل اشتباهات درون‌شرکتی تضمین می‌کند. معمولا پزشکان، وکیل‌ها، معماران و حسابداران حرفه‌ای از این بیمه سود می‌برند. به همین خاطر این بیمه را بسیار توصیه می‌کنیم. در برخی از کشورها قوانین دولتی اجازه نمی‌دهند که وجوه در گردش پنهان شوند. در نتیجه امکان دارد شما از دو طرف ضربه شدیدی ببینید. پیشنهاد ما این است که به این بیمه به چشم راهی برای گریز از ورشکستی نگاه کنید.

(4) گستره فعالیت‌های کاری را تعریف کنید: سازمان فرصت‌های برابرِ کاری (EEOC) هر ساله نزدیک به 75000 شکایت مختلف درباره تبعیض در مسائل استخدامی دریافت می‌کند. در سال مالی 2005، پرداخت‌های هدررفته بالغ بر 104 میلیون دلار تخمین زده می‌شود. شرکت‌ها باید همزمان به آموزش کارمندان و نیز بیمه آنها نظر داشته باشند. آموزش کارمندان به آنها نشان می‌دهد که حوزه کاری‌شان چیست. به این ترتیب آنها می‌توانند مختصات کاری‌شان را تعریف کنند و به گستره مشخصی از فعالیت‌های تجاری دست بزنند. باید حواستان باشد که چقدر می‌خواهید برای این بخش هزینه کنید. پس ابتدا لازم است نسبت به تعریف حدود و ثغورِ کاری‌تان اقدام کنید. سپس می‌توانید مطمئن شوید که این شکل از بیمه تا چه اندازه می‌تواند از شما حمایت کند.

(5) در مورد مخاطرات کاری، درمان و ناتوانی بلندمدت گمانه‌زنی کنید: بسیاری از کارآفرینان تنها یک منبع درآمد دارند. آنها به جز کسب‌وکاری که به آن مشغول هستند هیچ منبع درآمد دیگری ندارند. چه اتفاقی خواهد افتاد اگر نیاز باشد به دلایل پزشکی به مرخصی بروید؟ این قضیه چندان پیچیده نیست. بیمه درمان یا بیمه ناتوانی می‌تواند به شما کمک زیادی کند. شاید زمانی برسد که دیگر نتوانید کار کنید. شاید زمانی فرا برسد که توانایی مالی و بدنی‌تان کاهش زیادی یابد. شاید پیر و فرسوده شوید و بخواهید کار را رها کنید. در هر صورت، شما هم حق استراحت و آرامش دارید. اما کسب‌وکار نیز عرصه خطرناکی است. هر احتمالی وجود دارد. شاید به خاطر فشارهای روحی و روانی، فشارهای بدنی و عضلانی و هر اتفاق غیرمترقبه‌ای مجبور شوید تنها کارتان را رها کنید. در این صورت بیمه بلندمدتِ درمان می‌تواند شما را در مقابل حوادث جدی تضمین کند. دست‌کم می‌توانید برای مدتی هر چند کوتاه یا شاید هم بلند به استراحت بروید و سپس بازگردید. این بیمه به شما کمک می‌کند تا امکان بازگشت برای‌تان فراهم شود.

(6) به بیمه زندگی فکر کنید: آیا تاکنون به فاجعه فکر کرده‌اید؟ اگر شریک کاری شما فوت کند، اگر شرکت‌تان ورشکست شود، اگر کارمندانتان شما را ترک کنند، اگر مدیران ارشد شما از دست بروند، آیا در این صورت قدرت ادامه کار و حیات دارید؟ آیا می‌توانید پس از نابودی کسب‌وکارتان از خانواده‌تان حمایت کنید؟ آیا کار می‌کنید تا زندگی کنید یا زندگی می‌کنید تا کار کنید؟ بیمه زندگی به فکر حیات شما و خانواده شما است. خوب به آن فکر کنید. ما شش راه برای حمایت از شما معرفی کنیم. اما تلاش نکنید تا همه این راه‌ها را خودتان به تنهایی طی کنید. یک کارشناس لایق بیمه می‌تواند همراه خوبی در این راه باشد. او می‌توانید نسبت به تمامی این موارد محاسبات، گمانه‌زنی‌ها و تخمین‌های لازم را به عمل آورد. یک کارشناس خوب می‌تواند بهترین و کوتاه‌ترین مسیر را به شما معرفی کنید. اگر در شرکتتان از یک کارشناس موفق و لایق بیمه بهره نمی‌برید، اشتباه بزرگی کرده‌اید. پس سریعا دست به کار شوید و نسبت به استخدام یک کارشناس بیمه اقدام کنید.

 

منبع :دنیای اقتصاد